Έλενα ΑυλιανούΟνομάζομαι Έλενα Αυλιανού και ανήκω στην ομάδα του Ergotherapy For Kids, στην θέση της γραμματειακής υποστήριξης. Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1997 και είμαι απόφοιτος του τμήματος Βοηθών Εργοθεραπείας του Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑΚΜΗ. Διαθέτω 2 πτυχία αγγλικής γλώσσας. Το MSU(Michigan State University) lower, καθώς και το Michigan (B2 level) lower.

Έχω άριστες γνώσεις στο Microsoft Office(word,pdf,excel etc.). Η επαγγελματική μου εμπειρία ξεκινάει το 2015, με την ολοκλήρωση της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης μου από Πειραματικό Λύκειο, όταν και συνεργάστηκα με γνωστό οίκο νυφικών στο κέντρο της Αθήνας, όπου και κατείχα την θέση της γραμματειακής υποστήριξης. Ανάμεσα στα καθήκοντα μου ήταν ο προγραμματισμός των ραντεβού, η εξυπηρέτηση πελατών και η οργάνωση της επιχείρησης και των συνεργατών της.

Ενάμισι χρόνο μετά, αναλαμβάνω θέση στο τμήμα πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών στην πολυεθνική Ηondos Center. Κατά την διάρκεια αυτών των ετών, δεν ξέχασα την αγάπη μου για την εργοθεραπεία και την ανάγκη μου για προσφορά και βοήθεια. Έτσι, το 2018 αποφάσισα να σπουδάσω στο τμήμα Βοηθών Εργοθεραπείας, όπου και ανακάλυψα την αγάπη μου για τα παιδιά. Μέσα από την δουλειά μου τώρα, συνδύασα το επάγγελμα που σπούδασα, με τις ικανότητες μου στην γραμματειακή υποστήριξη και με αυτό τον τρόπο έβαλα το λιθαράκι μου στην πρόοδο και στην βελτίωση των μικρών μας ηρώων.