Ίρις Σλάβη

Ονομάζομαι Ίρις Σλάβη, έχω γεννηθεί στην Αθήνα και είμαι απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος Ψυχολογίας (κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος) και απόφοιτος του πανεπιστημίου Leiden (Leiden University, Netherlands) με ειδικότητα «Ψυχολογία υγείας εργαζομένων και εργασιακών χώρων» (Occupational Health Psychology). Επίσης, έχω ολοκληρώσει το πρόγραμμα κατάρτισης στη Συμβουλευτική και το Life Coaching του Πανεπιστημίου Αιγίου και το πρόγραμμα συμπληρωματικής μάθησης στη Προσχολική Αγωγή και Εκπαίδευση: Βιωματική Μάθηση και Σύγχρονες Μέθοδοι Αγωγής Φροντίδας (e-learning του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών).

Παράλληλα με τις θεωρητικές μου σπουδές, έχω πραγματοποιήσει πρακτικές ασκήσεις στο Κοινοτικό Σπίτι «Αριάδνη» ως ψυχολόγος, στο τμήμα ανθρώπινου δυναμικού του νοσοκομείου – μαιευτηρίου «ΜΗΤΕΡΑ», στην εταιρία «Fractality» ως ψυχολόγος υγείας εργαζομένων και εργασιακών χώρων και στο «Πορεία – Ελληνικό Κέντρο Προαγωγής Κοινωνικής & Ψυχικής –Υγείας» ως ψυχολόγος. Επιπροσθέτως, έχω εργαστεί εθελοντικά στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα Αμεα ως ψυχολόγος και στο Οικοτροφείο Λυκόβρυσης ως χοροθεραπεύτρια. Τέλος, διαθέτω πολυετή εμπειρία στη μελέτη μαθητών με ήπιες μαθησιακές  δυσκολίες και στη δημιουργική απασχόληση αυτών, καθώς και στις ατομικές συνεδρίες παιδιών, εφήβων και ενηλίκων.

Από τα πρώτα μου εργασιακά βήματα η αγάπη μου για τα παιδιά με κέρδισε. Η επαφή μαζί τους με τις όποιες δυσκολίες και χαρίσματα είναι αυτή που με ωθεί κάθε χρόνο να γίνομαι όλο και καλύτερη για εκείνα, για να είμαι εκεί δίπλα τους, αρωγός στο επόμενο βήμα τους.

Πυξίδα μας είναι τα χαμόγελα των παιδιών και η εξέλιξη τους.