Λίντα Σμύρη

Ονομάζομαι Σμύρη Λαμπρινή ή αλλιώς Λίντα και είμαι λογοθεραπεύτρια.

Γεννήθηκα στα Ιωάννινα, όπου επέστρεψα ξανά για τις σπουδές μου στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και αποφοίτησα το 2018. Έκτοτε έχω εργαστεί εθελοντικά σε κέντρο ημέρας ενηλίκων, αλλά και σε ειδικά εκπαιδευτικά, παιδιατρικά ινστιτούτα ως λογοθεραπεύτρια.

Έχω ολοκληρώσει την διετή μετεκπαίδευσή μου στις παρεμβάσεις σε διαταραχές γραπτού και προφορικού λόγου στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, ενώ έχω εργαστεί και σε σχολικά πλαίσια πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Περαιτέρω εκπαιδεύσεις που έχω πιστοποιηθεί είναι στην θεραπευτική σίτιση του προγράμματος Get permission approach, στο σύστημα εναλλακτικής επικοινωνίας μέσω ανταλλαγής καρτών PECS, στην παρέμβαση τραυλισμού Palin PCI, αλλά και στην ολική αξιολόγηση μέσω του εργαλείου ΕΔΑΛΦΑ.

Ταυτόχρονα έχω παρακολουθήσει σεμινάρια και ημερίδες σχετικά με τις Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος (ΔΑΦ), την Ειδική Γλωσσική Διαταραχή αλλά και την Διάσπαση Ελλειμματικής Προσοχής- Υπερκινητικότητα (ΔΕΠ-Υ).

Λατρεύω τη δουλεία μου και την αλληλεπίδραση με τα παιδιά, η οποία βασίζεται στην αμφίδρομη σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης μεταξύ θεραπευτή και θεραπευόμενου με απώτερο σκοπό την ολιστική ανάπτυξη του δυναμικού κάθε παιδιού.

Πυξίδα μας είναι τα χαμόγελα των παιδιών και η εξέλιξη τους.